Fii alături de cineva pentru că alegi, nu pentru că ești nevoită

Ne dorim ca femeile din România să dețină cunoștinețele și informațiile necesare pentru a fi capabile să gestioneze cu ușurință toate aspectele de zi cu zi. Acestea pot varia de la un permis de conducere, la cunoștințe informatice și bancare sau simpla cunoaștere a propriilor drepturi. O sursă de venit separată de cea a partenerului îi va oferi unei femei satisfacție personală și mai mult curaj și încredere în forțele proprii pentru a ieși dintr-o relație toxică sau abuzivă. Statisticile recente clasează România printre ţările din Uniunea Europeană cu cel mai mare decalaj între rata ocupării forţei de muncă la femei şi la bărbaţi desi femeile sunt mai bine pregătite educațional. Responsabilitățile casnice și de îngrijire sunt principalul motiv ale acestui decalaj.

O femeie independentă va oferi un exemplu pozitiv copiilor și altor femei din jurul ei. O femeie independenta are curajul să-și spună părerea sau să ceară respect. O femeie independentă iși exercită puterea de alegere și poate fi într-o relație sau poate fi singură. Statutul matrimonial sau numarul copiilor nu defineste cât de realizată sau fericită o femeie este.

Alătură-te azi

Donează, redirecționează impozitele, devino voluntar, abonează-te la newsletterul nostru, urmărește-ne pe canalele sociale

VOLUNTARIAT
DONEAZA